Angelina Jolie a dat in judecata tabloidul Daily Mail, pe care il acuza de incalcarea vietii private, dupa ce cotidianul britanic a publicat o inregistrare video si a afirmat ca acel material ar arata-o pe actrita americana pe vremea cand aceasta era dependenta de droguri.

Dupa scandalul provocat de tabloidul Daily Mail care a publicat un articol despre familia logodnicei actorului George Clooney, considerat "fals" de starul american, actrita Angelina Jolie a decis la randul ei sa lupte contra acestei publicatii britanice.

Potrivit The Times, vedeta americana a deschis o actiune in justitie contra Daily Mail, dupa ce jurnalistii de la acest cotidian au publicat online o inregistrare video si au sustinut ca aceasta o prezinta pe artista pe vremea cand era dependenta de heroina in anii 1990.

Se crede ca inregistrarea video a fost cumparata de Mail Online (divizia online a tabloidului Daily Mail) de la National Enquirer, un saptamanal american specializat in publicarea de stiri mondene.

Autorii articolului spun ca acea inregistrare video de 16 minute contine o conversatie telefonica intre Angelina Jolie si tatal ei, actorul Jon Voight, pe vremea cand actrita avea putin peste 20 de ani. In articolul care insoteste inregistrarea, jurnalistii de la Mail Online sugereaza faptul ca Jolie ar vorbi despre fratele ei, James, si despre mama ei, Marcheline Bertrand.

Se crede ca actrita americana considera ca publicarea unei astfel de inregistrari video reprezinta o incalcare grosolana a vietii sale private. Autorii articolului tind sa creada ca inregistrarea video a fost realizata de Franklin Meyer, in varsta de 69 de ani, descris de New York Daily News drept un fost traficant de droguri care "si-a petrecut ultima jumatate de deceniu raspandind zvonuri despre faptul ca ar fi fost furnizorul de cocaina si heroina al lui Jolie la sfarsitul anilor '90".

Mail Online este cel mai citit site de ziar de limba engleza din lume si primeste peste 11 milioane de vizitatori pe zi.

In 2010, Angelina Jolie si Brad Pitt au acceptat scuze oficiale si plata unor daune financiare, a caror valoare a ramas confidentiala, in schimbul incetarii urmaririi in justitie a tabloidului britanic News of the World, care anuntase despartirea iminenta a cuplului.

Citeste si:
Primul pacient din România care a câștigat un proces de judecată...
Un pacient a avut câștig de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.