Chitaristul trupei AC/DC, Malcolm Young, a decis sa paraseasca formatia din cauza unei probleme de sanatate.

Grupul AC/DC a negat cu aceasta ocazie zvonurile potrivit carora trupa australiana se va destrama, dupa ce Malcolm Young, in varsta de 61 de ani, va parasi formatia, iar ceilalti membri au spus ca "trupa va continua sa faca muzica".

"Malcolm doreste sa multumeasca legiunilor de fani din lumea intreaga pentru dragostea lor eterna si pentru sprijinul lor", se afirma in comunicatul emis de trupa AC/DC, citat de MEDIAFAX.

Membrii trupei AC/DC nu au precizat natura bolii cu care a fost diagnosticat Malcolm Young si nici nu au spus daca vor renunta la concerte din cauza absentei unuia dintre membrii fondatori ai grupului.

Malcolm Young, un australian nascut in Scotia, a infiintat trupa AC/DC alaturi de fratele sau mai tanar, Angus, in anul 1973. AC/DC a reusit sa treaca peste un moment dificil in cariera, atunci cand solistul ei, Bon Scott, a murit in 1980.

Albumul "Back in Black", lansat in 1980, este unul dintre materialele discografice cu cele mai mari vanzari din toate timpurile, cu peste 20 de milioane de copii vandute doar in Statele Unite ale Americii.

Recent, Brian Johnson, solistul trupei australiene AC/DC, a confirmat intr-un interviu faptul ca unul dintre colegii sai din acest grup celebru sufera de o "maladie debilitanta", insa a negat, totodata, zvonurile despre destramarea formatiei.

Brian Johnson a confirmat, totodata, ca AC/DC va intra in luna mai in studiourile de inregistrare pentru a compune cateva piese noi. Rockerul a declarat pentru The Telegraph ca formatia australiana se va reuni intr-un studio din orasul canadian Vancouver.

La inceputul acestui an, Brian Johnson a lasat sa se inteleaga ca AC/DC va sustine un turneu mondial ce va include 40 de concerte, pentru a sarbatori cei 40 de ani de activitate ai formatiei. In ciuda faptului ca unul dintre membrii de baza ai grupului s-a imbolnavit, Brian Johnson spera inca in acest proiect: "Ar fi un mod minunat de a ne lua la revedere de la fani", a declarat el. "Ne-ar placea foarte mult sa facem acest lucru. Insa totul a ramas acum suspendat".

Citeste si:
Malcolm Young, fost membru AC/DC, diagnosticat cu dementa
Malcolm Young, fost membru...

Trupa de hard rock AC/DC a fost infiintata la Sydney in 1973 si este formata din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitara solo), Malcolm Young (chitara ritmica), Cliff Williams (bas) si Phil Rudd (baterie).

Intr-o cariera de patru decenii, formatia australiana a lansat numeroase piese de succes precum "Back in Black", "Big Jack", "Thunderstruck", "Black Ice", "You Shook Me All Night Long", "Let There Be Rock", "Highway to Hell" si "For Those About to Rock (We Salute You)", iar albumele sale s-au vandut in peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Trupa AC/DC a sustinut, pe 16 mai 2010, un concert la Bucuresti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori. Trupa australiana a adus in Capitala show-ul "Black Ice", care a promovat cel de-al 15-lea material de studio al ei, lansat in octombrie 2008. Turneul, primul dupa "Stiff Upper Lip", sustinut de AC/DC in 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out in intreaga lume.

Citeste si:
Daniela Gyorfi nu va fi de Crăciun alături de fiica sa! De ce...
Daniela Gyorfi nu va fi de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.