Daniela Gyorfi este foarte ocupată în ultima vreme, atât de ocupată încât nu va putea fi alături de fiica sa în ziua de Crăciun. Vedeta a vorbit despre motivul pentru care nu va petrece Sărbătorile de iarnă acasă, dar și despre dorințele pe care le are pentru anul viitor.

Daniela Gyorfi, un final de an aglomerat

Crăciunul este una dintre cele mai importante și frumoase sărbători pentru toți românii. Cei mai mulți dintre ei îl petrec în familie. Artiștii au un program aglomerat în ultima lună a anului, din cauza faptului că au cântări fie în România, fie peste hotare. În această situație se afllă și cunoscuta cântăreață care pe data de 25 decembrie trebuie să susțină la Londra.

Din acest motiv, nu va fi alături de fiica ei în ziua de Crăciun și nici în noaptea dintre ani, când va cânta în Spania. Încearcă, totuși, să compenseze lipsa ei și să bucure de momente frumoase pe tot parcursul acestei luni.

Noi cântăm de Crăciun la Londra. O să vină mama lui George să stea cu Măriuca două zile, cât suntem plecați. De Revelion cântăm în Spania, dar o să o facem, cât de mult putem, în familie și mă bucur tare mult.", a declarat Daniela Gyorfi, pentru wowbiz.ro.

Pandemia de coronavirus a afectat-o serios și pe Daniela Gyorfi, care speră ca anul viitor să fie unul mai bun din toate punctele de vedere. Cea mai mare dorință pe care aceasta o are este ca ea și familia să fie sănătoși, pentru că dacă au sănătate, le pot face pe toate împreună. Vrea, de asemenea, să fie pace în țară și să revenim la normalitate cât mai curând posibil.

"O să spun un clișeu: sănătate. Îmi doresc să fie pace pentru că sunt niște probleme care se întâmplă aproape de granița noastră, care nu sunt chiar OK. În rest, să revenim la normalitate, pentru că e foarte important. Cred că 60-70% din industria țării noastre și nu numai, este afectată de această pandemie. Noi artiștii am fost chiar din plin loviți. Îmi doresc ca oamenii să prospere, pentru că asta înseamnă că ne merge bine tuturor. În rest, clar îmi doresc melodii pe primul loc. Am acum un proiect cu Boby, cu care sper să am succes.", a mai declarat artista pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2021 - 05 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.