Malcolm Young, unul din membri fondatori ai formatiei AC/DC, a fost diagnosticat cu dementa si este in i este internat intr-o clinica specializata din Sydney.


Trupa rock AC/DC a anuntat recent ca va lansa, in decembrie, un nou album, "Rock or Bust". Materialul va fi primul din istoria grupului hard-rock realizat fara participarea chitaristului Malcolm Young, in varsta de 61 de ani, membru fondator al trupei.

AC/DC a anuntat in luna aprilie ca Young a pus capat carierei sale din motive de sanatate, fara a da mai multe detalii, dar, potrivit cotidianului The Australian, chitaristul a suferit un accident vascular cerebral anul trecut. De asemenea, conform publicatiei Sydney Morning Herald, artistul sufera de atunci de dementa. "(Malcolm Young, n.r.) si-a pierdut memoria de scurta durata", a scris criticul muzical Bernard Zuel, in Sydney Morning Herald.

Infiintata in 1973 de fratii Malcolm si Angus Young, AC/DC a vandut peste 200 de milioane de discuri, iar printre cantecele cele mai cunoscute ale trupei rock se numara "Let There Be de Rock", "Whole Lotta Rosie" si "Highway to Hell", informeaza MEDIAFAX.

Noul album, "Rock or Bust", a fost inregistrat la Vancouver, Canada, si contine 11 piese. Materialul a fost produs de Brendan O'Brian, iar mixajul sunetului a fost realizat de Mike Fraser. Locul lui Malcolm Young in trupa a fost preluat de nepotul sau Stevie, care a cantat deja cu AC/DC in 1988 in timpul turneului mondial "Blow Up Your Video"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.