Lady Gaga va inaugura un muzeu dedicat cantaretului Michael Jackson, in care vor fi expuse obiecte in valoare de 2 milioane de dolari ce au apartinut megastarului, pe care artista americana le-a cumparat dupa decesul tragic al acestuia.

Lady Gaga si-a marit colectia de obiecte care au apartinut megastarului - decedat in urma unei supradoze de propofol pe 25 iunie 2009 -, in 2012, atunci cand a cumparat 55 de loturi la o licitatie. Printre acestea s-au aflat jacheta celebra purtata de Michael Jackson in videoclipul piesei "Thriller" din 1983 si o manusa alba decorata cu cristale Swarovski.

Cantareata considera ca este vital ca amintirea regretatului "rege al muzicii pop" sa fie pastrata vie. Ea spune ca nu s-a simtit deloc confortabil atunci cand a aflat ca articolele vestimentare purtate de Michael Jackson in turneele sale urmau sa fie scoase la vanzare si a decis in acel moment sa le cumpere pentru a se asigura ca acele haine vor fi conservate intr-un mod corespunzator.

"Voi construi un muzeu si voi aloca bani pentru o fundatie care il va administra. Motivul pentru care am cumparat hainele lui Michael este acesta: propriile mele haine inseamna foarte mult pentru mine, mai mult decat premiile castigate sau discurile lansate. Cred ca ele continua sa poarte in ele energia si amintirile acelor nopti", a spus Lady Gaga, potrivit MEDIAFAX.

"Atunci cand hainele lui Michael au fost scoase la vanzare, iar el nu mai era printre noi, m-am simtit inconfortabil, suparata. Acum eu am grija de ele - hainele sunt pastrate la temperatura potrivita si sunt bine conservate. Am cheltuit multe milioane pe acest proiect. Consider ca energia fanilor ramane captata in haine. Am vrut sa pastrez aceasta energie si am facut acest lucru pentru el", a adaugat artista americana.

Lady Gaga incearca in aceasta perioada sa obtina aprobarea administratorilor care se ocupa de mostenirea lasata de Michael Jackson, dar si aprobarea din partea copiilor megastarului, pentru acest proiect si incearca sa gaseasca o cladire pentru noul muzeu.

"Acum cauta o cladire si un oras in care sa inaugureze muzeul. Se gandeste la Gary, in statul Indiana, unde Michael Jackson si-a inceput cariera, la New York, orasul ei natal, dar si la Los Angeles, care este aproape de ferma lui Neverland", a declarat o sursa citata de Daily Mirror.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.