Rapperul Chris Brown a avut convulsii cerebrale, vineri, din cauza stresului emotional provocat de problemele juridice cu care s-a confruntat in ultima vreme, a oboselii si deshidratarii, a declarat un purtator de cuvant al artistului, citat de dailymail.co.uk.

Rapperul Chris Brown a avut o criza convulsiva vineri, pe cand se afla intr-un studio de inregistrari din Los Angeles, insa a refuzat sa fie dus la spital si sa primeasca tratament.

Potrivit tmz.com, o echipa de paramedici s-a deplasat la studioul de inregistrari Record Plant din Los Angeles, vineri dimineata, in urma unui apel la serviciile de urgenta, transmite MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al artistului in varsta de 24 de ani a declarat pentru UsWeekly faptul ca Brown a avut o criza convulsiva non-epileptica din cauza "stresului emotional extrem" resimtit in ultima perioada.

Se pare ca Brown a suferit in copilarie din cauza acestui tip de crize convulsive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.