Dupa ce au aparut in presa cu vestea socanta ca sunt lesby, fetele de la Roller Sis au fost deconspirate.

Contul de Facebook al formatiei Roller Sis abunda de poze cu cele doua membre in ipostaze incitante. lasand impresia ca surorile au o relatie intima. Persoanele care le critica purtarea sunt rapid desfiintate:

"Lumea e tampita?! Cum sa spuna ca facem incest! Acest lucru este posibil doar intre un baiat si o fata!", este pozitia oficiala a formatiei.

Convins ca este vorba doar despre marketing, Marius Baldovin a sunat-o pe una din gemene si a tras-o de limba. Tanara a marturisit pentru el ca totul a fost o strategie de promovare. Mai mult, Baldovin a inregistrat toata conversatia pentru a putea sa le dea in vileag pe cantarete.

Asculta aici audio cu cei doi vorbind.

"Dau inregistrarea asta cu gandul sa evacuam aceste speciemene pentru a-si face publicitate in halul asta si sa ne denigreze populatia cu lesbianismul lor. Daca vor sex, sa faca cu mine sau cu baietii dar nu intre fete si mai ales surori. In inregistrarea o intreb daca au facut-o pentru publicitate si una din surori care am vorbit a zis ca: DA.", a declarat Marius Baldovin pentru Ring.

Citeste si Psihanalist: Femeile sunt programate sa fie lesbiene


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.