Trupa de rock suedeza Soilwork va concerta la B'estfest Summer Camp 2013, un festival care va avea loc in perioada 5 - 7 iulie, in comuna Tunari, informeaza organizatorii, Emagic.

Acesta este al doilea nume de pe afisul festivalului, dupa confirmarea duoului Chase & Status, transmite MEDIAFAX.

Soilwork s-a infiintat in anul 1995, de atunci lansand nu mai putin de noua materiale discografice. Cu un stil aparte, ce imbina, pe langa metalul clasic, si elemente de blues rock si alternative metal, trupa s-a facut remarcata inca din primii ani de la debut, devenind rapid un veritabil exponent al curentului melodic death metal.

Dupa mai multe schimbari de-a lungul timpului, din componenta actuala a trupei fac parte Björn "Speed" Strid (voce), Ola Flink - chitara bas, Sven Karlsson - clape, Dirk Verbeuren - tobe si Sylvain Coudret - chitara, celor cinci alaturandu-li-se, in 2012, un alt chitarist, in persoana lui David Andersson. In aceasta formula, Soilwork a inceput inregistrarile pentru cel de-al noualea material discografic,"The Living Infinite".

Inovator si totodata fidel adevaratei identitati a trupei, producatorul Jens Bogren a realizat pentru acest material 20 de piese de top, ca o dovata in plus a faptului ca Soilwork ramane un adevarat maestru al stilului muzical pe care il reprezinta. Albumul va fi lansat la sfarsitul lunii februarie.

De-a lungul timpului, Soilwork a participat la numeroase festivaluri internationale de profil, precum Graspop (Belgia), Hellfest (Franta), Wacken (Germania) si Roskilde (Danemarca), anul acesta urmand sa ajunga si in Romania, la B'estfest Summer Camp, cu un show live exploziv din care nu vor lipsi cele mai noi piese ale trupei.

B'estfest Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta in weekendul 5 - 7 iulie, abonamentele putand fi achizitionate de pe www.myticket.ro, la pretul de 150 de lei, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile in curand.

Citeste si:
Detalii mai puțin știute despre soția lui Nosfe. Cei doi s-au...
Detalii mai puțin știute...

Citeste si: Primul headliner confirmat pentru B`ESTFEST 2013: Chase & Status


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.