B'ESTFEST Summer Camp 2013 anunta primul nume de pe afisul festivalului ce va avea loc vara aceasta in B'ESTFEST Park-ul comunei Tunari!

Considerati de Pharrell Williams (N.E.R.D) "cei mai interesanti producatori de origine britanica din zilele noastre" si de Rihanna drept "punctul cheie" al albumului sau "Rated R", cei doi membri Chase&Status, respectiv Will Kennard si Saul Milton nu se dezmint si la aproape 10 ani de la debut continua sa-si inscrie in CV nenumarate premii si vanzari record.

Chase&Status va ajunge cu show-ul live incendiar pentru prima data in Romania, vara aceasta, in cadrul B'ESTFEST Summer Camp 2013.

Pentru ca anul acesta B'ESTFEST sarbatoreste cea de-a saptea editie, fanii festivalului sunt rasplatiti cu preturi speciale, abonamentele pe trei zile putand fi achizitionate de pe www.MyTicket.ro la doar 150 RON, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile imediat dupa primele confirmari in line-up-ul acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.