Detalii mai puțin știute despre soția lui Nosfe, Mădălina Crețan. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, iar de atunci au fost nedespărțiți. Pe lângă faptul că erau soț și soție, erau și cei mai buni prieteni și și-au întemeiat o familie frumoasă, aducând pe lume o fetiță pe nume Iris, care are acum vârsta de 7 ani și care a început școala.

Ce nu știați despre soția lui Nosfe

Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, a decedat pe data de 16 octombrie lăsând în urma sa o durere imensă și o familie căreia nu îi vine să creadă că a plecat atât de devreme dintre noi, la vârsta de 37 de ani. Artistul susținuse un concert alături de trupa din care făcea parte, Șatra Benz, la care au participat o mulțime de fani. La un moment dat, acestuia i s-a făcut rău, a coborât de pe scenă și a mers acasă acuzând niște dureri în piept. În jurul orei 3, el a mers la mașină să își ia telefonul, după care a fost găsit inconștient de către soția sa.

Nimic nu se compară cu durerea pe care o simte, în momentul de față, femeia care i-a fost cea mai bună prietenă și soție încă din anul 2013. Cei doi au reușit să se facă remarcați și datorită rolurilor pe care le-au avut în filmul „Legații”, regizat de Iura Luncașu, unde i-au interpretat pe Carina și Tudor, dar au făcut o impresie bună și în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, unde i-au convins pe jurați că trebuie să meargă mai departe.

Mădălina Crețan, cunoscută în mediul online drept soție de artist, lucra la o firmă de mai bine de doi ani, în momentul în care regretatul artist s-a angajat acolo cu jumătate de normă. A fost dragoste la prima vedere. Totul se întâmpla în 2013, iar un an mai târziu, aceștia s-au mutat împreună, iar mai apoi a venit pe lume și fiica lor. În urmă cu șase ani și-au unit destinele și visau la o viață frumoasă alături de Iris, fiica lor, care a început de curând și școala. Mai mult de atât, soția regretatului cântăreț are și un blog, unde a vorbit în repetate rânduri despre povestea lor de iubire, dar și despre concertele la care a mers alături de el.
















O postare distribuită de Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

„Nu îi sunt doar soţie şi nu îmi este doar soţ. Noi suntem cei mai buni prieteni, cei mai pasionali iubiţi, îi sunt cea mai fidelă soţie, şi îmi este cel mai fidel soţ, iar cuvântul fidel aici înseamnă mult mai mult, şi nu se rezumă doar la plăcerile carnale, fără a le exclude, însă. Şi noi împărţim fiecare bucurie şi tristeţe, şi pe rând, ne transformăm în psihologi, în părinţi, în fraţi, în amanţi, în critici, şi lista ar putea continua. El mă învaţă pe mine zilnic cât este de important să fii perseverent în ceea ce faci, să nu îţi pierzi niciodată forţa şi puterea de muncă, să nu laşi oboseala să te înfrângă, să nu renunţi niciodată la visurile tale”, a scris, la un moment dat pe blog, Mădălina Crețan.

Citeste si:
Cum e viața Mădălinei Crețan fără Nosfe. Ce face în fiecare seară...
Cum e viața Mădălinei Crețan...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.