Membrii trupei Șatra Benz au mers împreună la capela unde a fost depus trupul neînsuflețit al prietenului și colegului lor Nosfe, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Aceștia au dat o serie de declarații cutremurătoare despre cauzele decesului regretatului artist.

Șatra Benz, adevărul despre moartea lui Nosfe

Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, s-a stins din viață în noaptea de 16 octombrie. Acesta susținuse un concert îb Capitală alături de colegii lui, iar după primele piese a acuzat niște dureri în piept, i s-a făcut rău și a mers acasă, iar la scurt timp după aceea a mers până la mașină pentru a-și lua telefonul, fiind găsit mai apoi prăbușit în casă de către soția sa. Mădălina Crețan a anunțat imediat autoritățile care nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, ci doar au constatat decesul.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și făcută neocrepsie, pentru a se afla clar care sunt cauzele decesului cântărețului. Familia, prietenii, dar și fanii au mers în cursul zilei de ieri la capela Bisericii Izvorul Tămăduirii din Dumbrăveni, pentru a-și lua rămas bun de la Nosfe, iar colegii lui de Șatra Benz au făcut o serie de mărturisiri cu ochii în lacrimi despre cauzele morții prietenului lor, explicând și cum au stat lucrurile în timpul concertului pe care au fost nevoiți să îl susțină în lipsa lui Nosfe.

Membrii Șatra Benz încă nu pot procesa informația că Nosfe nu mai este printre noi, la doar 37 de ani și au spus că artistul avea foarte multe pe suflet și că era un exemplu pentru ei toți, deoarece era extrem de muncitor și avea 200-300 de piese nelansate, ceea ce înseamnă că a muncit extrem de mult în ultima vreme. Epuizarea l-a adus în acest punct, pentru că dormea foarte puțin și muncea în continuu.

''A avut multe pe suflet și d-aia s-a întâmplat infarctul, nu de la altceva. Era un exemplu pentru noi toți, era cel mai muncitor, are 200-300 de piese nelansate în ultimul an(…). Eu încă n-am procesat ce s-a întâmplat, probabil mai trebuie să treacă câteva zile, era un om care muncea foarte mult, era foarte obosit. A spus că simte ceva în piept în timpul concertului. Nosfe muncea întruna, se culca târziu, muncea într-una, epuizare..'', au declarat cei de la Șatra Benz, pentru Antena Stars.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.