Nosfe s-a simțit rău la ultimul concert pe care l-a susținut în Capitală. Unul dintre colegii lui de trupă a dat un interviu detaliat despre moartea prietenului său bun, care chiar a coborât de pe scenă, la un moment dat acuzând niște dureri în piept, după care a revenit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nosfe nu s-a simțit prea bine la ultimul concert

Cu doar câteva ore înainte de a-și da ultima suflare, Nosfe a urcat pe scenă alături de colegii lui de trupă, iar unul dintre aceștia a decis să ofere câteva detalii despre ceea ce s-a petrecut acolo, dar și după. Se pare că, la început, Nosfe nu a dat niciun semn că ar ar fi avut avut ceva, doar că la un moment dat, s-a dat jos de pe scenă, pentru că îi era rău, iar mai apoi și-a revenit total. A plecat acasă în regulă, iar mai apoi s-a întâmplat nenoricirea.

”Nu a dat niciun semn că ar avea ceva. Absolut niciun semn. Absolut nimic. A fost perfect ca întotdeauna. Toate semnele indică spre chestia asta. Adică el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat. ”, a povestit unul dintre cei de la Șatra Benz, pentru fanatik.ro.

Oamenii prezenți la eveniment au remarcat faptul că artistului nu îi era bine și că a zis, mai apoi, faptul că simte ceva în piept. Membrului Șatra Benz care a oferit aceste declarații i s-a părut că totul a fost ca de fiecare dată și crede că dacă ar fi fost ceva în neregulă cu el și-ar fi dat seama, mai ales că se cunosc de ani buni. Singurele probleme pe care le-a avut în ultima vreme au fost legate de stresul și munca pe care o făceau, iar toate nopțile nedormite, cel mai probabil, și-au spus cuvântul.


”A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm.

Citeste si:
Cum e viața Mădălinei Crețan fără Nosfe. Ce face în fiecare seară...
Cum e viața Mădălinei Crețan...

”Nu, ca întotdeauna a fost totul perfect. Toată lumea fresh, toată lumea on. Toți profi cum suntem de fiecare dată. Nu a fost absolut nimic. Pe un om îl simți. Noi lucrăm împreună de atâta timp și ne simțim și ne știm. Dacă era ceva în neregulă cu el ne dădeam seama. Dar în afară de toate pe care le avem pe noi cu stresul și cu munca pe care o facem noi, care este extraordinar de stresantă și de solicitantă, nu a fost.

Ce cred eu că s-a întâmplat, este efectiv epuizare. Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea într-una, într-una. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații… ”, a mai zis artistul, pentru sursa citată.

Citeste si:
Laura Bretan, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu si Jurjak vor cânta...
Laura Bretan, Dora...

Acesta a mai declarat că, în asemenea momente grele pentru toată lumea, trebuie să fie puternici, pentru că nu au puterea de a face nimic. Consideră că prietenul lui Nosfe nu a murit și nu va muri niciodată, pentru că este o legendă. Își amintește de Nosfe ca fiind genul acela de om care avea mereu zâmbetul pe buze și gândea pozitiv, oricât de greu i-ar fi fost.

”Încercăm să fim în regulă. Așa trebuie să fim. Trebuie să fim puternici, nu avem ce să facem. Plus că, în ce mă privește, Nosfe a plecat doar din plan fizic. El este o legendă și legendele nu mor niciodată. Sunt mișcat (n.r. de postările artiștilor), nu mă așteptam.

Era genul de om care insufla pozitivitate și era foarte motivat. Indiferent de cât de greu îi era în momentul acela, el era cu capul sus. Eu am rămas cu o vorbă de la Nosfe: `Să-i dăm înainte, că înainte era mai bine` (n.r. râde). Tot timpul înainte”, a adăugat membrul Șatra Benz.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...


Întrebat, la un moment, cum este soția lui Nosfe, Mădălina, acesta a povestit că s-au întâlnit în seara tragediei și că nici măcar nu știe ce anume să îi spună, având în vedere situația prin care trece, după ce soțul ei a decedat. Atât ea, cât și toți prietenii lui speră că este un coșmar din care se vor trezi, la un moment dat.

”Da, ne-am văzut cu Madi în noapte cu pricina. Nu am ce să zic. Nici nu știi ce să îi zici într-o situație de genul ăsta. Nimeni nu conștientizează ce se întâmplă. Niciunul din noi. Mi se pare că este un vis prost. Mi se pare că nu se întâmplă, că nu e real”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.