Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze și a mărturisit care este motivul real pentru care a luat această decizie.

Bianca Drăgușanu, despre topirea acidului din buze

Bianca Drăgușanu a devenit un model pentru multe dintre femeile de la noi din țară. Ele și-au dorit să arate la fel ca ea și au ajuns să își facă anumite intervenții estetice, doar pentru a se apropia măcar puțin de aspectul său fizic. Vedeta, cu toate acestea, nu este la fel de încântată de modul în care arată, iar anul acesta vrea să facă anumite schimbări în viața sa.

Ei bine, diva vrea să înceapă prin topirea acidului din buze, iar recent le-a vorbit fanilor din mediul online despre decizia pe care a luat-o. Bianca Drăgușanu a cerut deja părerea unui medic în acest acest, un medic care se ocupă cu așa ceva și care va face tot posibilul ca dizolvarea acidului să fie așa cum ar trebui, iar schimbarea să fie una treptată.

Vedeta este conștientă de faptul că a făcut o mare greșeală punându-și atât de mult și conștientă, de asemenea, că buza de jos nu arată deloc bine. Așadar, vrea să topească din acid puțin câte puțin și este curioasă cum va arăta după ce intervențiile vor ajunge la final.

Fanii ei vor și ei să vadă rezultatul final, dar vor mai avea o vreme de așteptat, deorece îi va lua timp să facă tot ce și-a propus.

”Că tot a venit vorba de buze, a venit și doamna doctor, care le dizolvă. Ce părere aveți, sincer? Chiar dacă părerea este proastă, eu îmi asum, că e greșeala mea. Mi-aș dori să am buze mari și turtite. Buza de jos, în realitate, este ceva foarte rău. Deci haideți să mai topim încet, încet câte puțin”, a transmis Bianca Drăgușanu, pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si:
Deea Codrea refuză să își boteze copilul. De ce a luat această...
Deea Codrea refuză să își...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2024 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.