Mădălina Crețan și-a deschis inima, în cadrul celui mai recent interviu acordart, unde a vorbit despre cum este viața sa fără Nosfe. De când soțul ei și-a pierdut viața, și-a făcut un obicei pe care îl respectă în fiecare seară, înainte de a merge la culcare. Iată ce a povestit soția regretatului artist.

Mădălina Crețan, despre viața fără Nosfe

Au trecut mai bine de șase luni de când Vlad-Darius Crețan s-a stins din viață, la scurt timp după ce a susținut un concert, în Capitală, alături de trupa sa. Pierderea lui a fost un moment greu pentru toți apropiați, pentru prieteni, fani, dar mai ales pentru soția și fiica lui cărora le este greu să se obișnuiască fără el. Mădălina Crețan face tot ceeea ce îi stă în putință, pentru a păstra vie amintirea regretatului artist, iar de curând a oferit un interviu în care a povestit cum este viața sa fără Nosfe.

De șase luni, Mădălina Crețan trăiește un coșmar și încearcă să rămână o femeie puternică de dragul fiicei sale care are mare nevoie de ea și este convinsă că doar persoanele care au trecut printr-o situație similară știu ce se află în sufletul ei.

Este, de asemenea, conștientă că oamenii nu vor privi cu ochi buni întreaga situație și vor crede despre ea că a luat-o razna, după cum chiar soția regretatului Nosfe s-a exprimat. A primit multe mesaje pe Instagram în acest sens, iar pe unele dintre ele le-a reținut, dar nu le ia în nume de rău, ci încearcă să vadă doar partea bună a lucrurilor.

"Nu știu cât de nebunesc sună, dar sunt convinsă că persoanele care au trecut prin astfel de despărțiri comunică, vorbesc, în cap sau cu voce tare cu persoana de care s-au despărțit. Eu da, vorbesc și cu voce tare și în gând. Vorbesc foarte mult cu el, nici nu știu cum aș putea să nu o fac. Mă și cert cu el. Atunci când mă lovesc de situații un pic mai dificile, am o zi mai proastă sau am de rezolvat ceva care e destul de complicat, îl cert cumva și îl întreb el ce ar fi făcut dacă ar fi rămas el în situația mea și ar fi trebuit să facă toate lucrurile acestea, ai fi putut?(...)

Citeste si:
Cine i-a lipsit cel mai mult Alexiei Eram în America Express. Nu...
Cine i-a lipsit cel mai mult...

O să zică lumea că sunt nebună, am făcut odată o postare pe Instagram în care am intrat mai amănunțit în această eră a trezirii spirituale. Mi-a scris atunci o doamnă că și sora ei trece prin ce am trecut eu, dar că ea gestionat situația fără să o ia razna și să abereze. Nu m-am supărat, dar mi s-a părut amuzant și tocmai de asta cred că o să zică lumea că sunt nebună. Sunt multe persoane care nu cred în asta", a povestit Mădălina Crețan, pentru wowbiz.ro.

Ea nu uită să îi transmită lui Nosfe, în fiecare seară, faptul că îl iubește și a vorbit despre acest aspect în cadrul aceluiași interviu. De asemenea, a precizat că preferă să fie lumină în casă, în toate locurile în care există imagini cu el.

"Am pe noptieră lângă pat o fotografie cu el, un îngeraș și o instalație, pentru că vreau să fie lumină în locul în care sunt imagini cu el. În fiecare seară înainte să mă culc îi spun te iubesc", a mai zis soția regretatului artist.

Citeste si:
Andreea Marin a fost afectată de divorțul de primul soț: „Brusc,...
Andreea Marin a fost afectată...

"Când eram mai micuță, dacă trebuia să aleg între tata și mama o alegeam pe mama. Tata a fost mai dur așa, el și-a dorit un băiat și a avut grijă să mă crească un pic în spiritul acesta mai autoritar, dar uite, consider că nici asta nu este întâmplător. Sunt convinsă că felul lui de a fi un pic mai autoritar cu mine a mai pus o cărămidă la puterea de zice că o am eu astăzi", a adăugat ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2023 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.