Amorul lasa urme adanci si in cazul Andreei Balan. Desi e iubita lui Keo, solista mai poarta inca pe deget marturia dragostei care a legat-o de fostul ei logodnic, muzicianul Teo Pacurar. Andreea prefera acum sa-si ascunda inelul tribal pe care si l-a tatuat cand era impreuna cu acesta, acoperindu-l cu o alta bijuterie.

Inainte de a fi iubita lui Keo, Andrea Balan a trait o pasionala poveste de amor cu muzicianul Teo Pacurar, cel care a reusit sa-i puna chiar inelul pe deget, cum s-ar spune.


Pentru ca, la aceea vreme, cei doi isi faceau vise ca dragostea lor va dura pentru totdeauna, ei au decis de comun acord sa-si tatueze cate un inel de logodna pe degetul inelar.

Desi Teo a sustinut-o in cariera (compunandu-i chiar piese de pe albumul “Asa sunt eu” si regizandu-i un videoclip), cei doi s-au despartit subit in 2006, cand erau la un pas de nunta.

Motivul l-a constituit faptul ca muzicianul, care era din Bistrita, a fost fortat de cantareata sa se mute in Capitala, el nefacand fata la ritmul de viata trepidant de aici.