In urma cu cateva saptamani, Andreea si Keo au iesit sa se distreze intr-un club bucurestean. Potrivit celor prezenti, dupa ce a baut pahar dupa pahar, cantaretul a inceput sa se sarute cu doua femei, fara a tine cont de faptul ca de fata se afla si iubita lui.

Enervata peste masura de intreaga situatie, artista s-a ridicat de pe scaun si a parasit localul in viteza fara sa priveasca inapoi. Apropiati ai cuplului sustin ca, a doua zi, imediat ce a realizat cele intamplate, Keo a mers la Andreea sa-si ceara iertare si sa-i explice ca nu a fost stapan pe sine in momentul in care a gresit.

Contactata telefonic pentru a confirma despartirea de elvetian, Andreea Balan s-a aratat surprinzator de indiferenta. "Da... Nu vreau sa comentez acest subiect. Pentru mine nu reprezinta o prioritate. in momentul de fata tot ceea ce conteaza este concursul «Dansez pentru tine» si visul partenerului meu Petrisor", ne-a declarat artista.

Desi s-a hotarat demult sa puna capat acestei relatii, Andreea a luat decizia definitiva in urma cu doar cateva zile. Aceasta a vrut sa se convinga ca povestea de dragoste pe care o traieste nu are nici un viitor. Ajungand la concluzia ca elvetianul Keo nu este atat de ingeras precum pare, artista a pus piciorul in prag si i-a spus "Adio!" celui alaturi de care a trait mai bine de un an.