Vedetele feminine de televiziune atrag publicul, dar si premiile. Revista "Avantaje" a oferit, marti seara, la Hotel Marriott, pentru a noua oara, Premiile "Femeia Anului 2006".
Mihaela Radulescu a fost cea care a luat premiul de popularitate, surclasindu-le pe Andreea Marin Banica, Amalia Enache, Dana Deac, Irina Pacurariu, Andreea Raicu, Cristina Topescu. Din pacate, unele vedete nu au avut bunul simt sa fie prezente la eveniment, chiar daca erau doar nominalizate. Doar Amalia Enache a fost prezenta, ca si Irina Pacurariu, care, de altfel, a prezentat evenimentul. Mihaela Radulescu, o aparitie eleganta, a avut emotii mari si a declarat ca se simte magulita ca a primit o asemenea distinctie, alaturi de alte doamne ce au fost rasplatite cu alte sase premii speciale pe diverse domenii de activitate: Ruxandra Donose, Oana Pellea, Leslie Hawke s.a.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.