Larry Hagman, interpretul lui J.R. din celebrul serial "Dallas", a fost diagnosticat cu cancer, insa acest lucru nu-l va tine departe de platourile de filmare.

TV Guide, citat de Reuters, a anuntat ca actorul, in varsta de 80 de ani, il va interpreta in continuare pe J.R. Ewing in noul serial, in timp ce va primi tratament.

"Ca J.R. am scapat din orice: mita, santaj, adulter. Dar am fost prins de cancer. Vreau ca toata lumea sa stie ca este o forma de cancer foarte comuna si tratabila. Voi fi tratat in timp ce lucrez la noul serial Dallas. Nu ma pot gandi la ceva mai bun decat sa lucrez la un serial pe care il iubesc, cu oamenii pe care ii iubesc. Stim cu totii ca J.R. nu poate fi invins ", a spus actorul.JR: "Am jucat numai beat in Dallas"
In 1995, Hagman a fost supus unui transplant de ficat, dupa ani de alcoholism si de atunci a sprijinit Fundatia Nationala pentru Rinichi si a sustinut numeroase discursuri impotriva fumatului.

Dupa cum stiti, "Dallas" se intoarce pe micile ecrane din vara viitoare. De aceasta data, actiunea se va concentra asupra rivalitatii dintre John Ross (Josh Henderson), fiul lui JR, si Christopher (Jesse Metcalfe), fiul lui Bobby.


Pe langa o serie de noi actori, din distributia noului serial mai fac parte si trei dintre actorii din serialul original : Larry Hagman (JR Ewing), Patrick Duffy (Bobby, fratele lui JR) si Linda Gray (Sue Ellen, sotia lui JR).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.