O noua versiune a serialului de succes "Dallas" va fi realizata de canalul american TNT.

Astfel, actorul Larry Hagman, in varsta de 79 de ani, va interpreta din nou rolul care l-a facut celebru, JR Ewing. Alaturi de el ar putea juca si Patrick Duffy, in varsta de 61 de ani, (Bobby, fratele lui JR) si Linda Gray, in varsta de 70 de ani (Sue Ellen, sotia lui JR), informeaza DailyMail.

De asemnea, actorul Kiefer Sutherland se afla in negocieri avansate pentru a juca in aceasta noua versiune a serialului Dallas, care va prezenta inca o data scandalurile si tradarile din Southfork Ranch, ferma familiei Ewing.

Jennifer Love Hewitt si Josh Holloway, starul serialului "Lost", vor juca si ei in noul serial si vor aduce o infuzie de "sange proaspat" in disfunctionalul "clan Ewing".

De aceasta data, actiunea se va concentra asupra rivalitatii dintre John Ross, fiul lui JR, si Christopher, fiul adoptat al lui Bobby si Pamela Ewing.

Postul TNT a anuntat ca va incepe filmarea episodului pilot pentru acest serial chiar in noaptea de Revelion.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.