Larry Hagman a incercat toate drogurile si spune ca nu venea niciodata treaz pe platoul de filmare.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru New York Times, Larry Hagman, alias J.R. Ewing, a dezvaluit ca a jucat in celebrul serial Dallas in permanenta baut.

Actorul american Larry Hagman, in varsta de 79 de ani, a facut marturisiri socante despre dependenta sa de alcool. Starul a recunoscut ca a jucat in serialul Dallas, care l-a facut celebru, "numai beat". Nu era beat crita, dar era tot timpul cu chef, fapt care, in opinia sa, i-a asigurat verva si aplombul personajului J.R. Ewing, "sarea si piperul" filmului.

Hagman a mai marturisit ca a incercat toate drogurile in viata sa, chiar si cele ciudate ale indienilor, ce i-au creat o experienta unica de iesire din corp.

"Problema cu drogurile psihedelice este ca te simti ca si cum ai fi inchis in misterele universului, insa dupa o calatorie de acest gen, nu mai tii minte nimic din tot ce ai aflat. Insa, cu mine a fost diferit, imi aminteam aproape tot, dupa ce se termina efectul. Mie, drogurile mi-au dat o mare putere de compasiune si iubire",
declara Larry in interviu.

Dupa cum stiti serialul va continua, povestea nou conturata in Dallas, urmand sa fie difuzata pe micile ecrane din vara anului viitor. De aceasta data, actiunea se va concentra asupra rivalitatii dintre John Ross (Josh Henderson), fiul lui JR, si Christopher (Jesse Metcalfe), fiul lui Bobby.

Pe langa o serie de noi actori, din distributia noului serial mai fac parte si trei dintre actorii din serialul original : Larry Hagman (JR Ewing), Patrick Duffy (Bobby, fratele lui JR) si Linda Gray (Sue Ellen, sotia lui JR).

Intrebat de catre reporterii New York Times daca se va folosi de alcool si la filmarile acestei noi serii, JR a raspuns foarte sincer "ca alcoolul iti da libertatea sa experimentezi, insa, doar daca ramai in limita decentei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.