Ca multe alte actrite de la Hollywood, Salma Hayek si-a petrecut o mare parte din cariera concentrata pe aspectul fixic, insa varsta nu a iertat-o nici pe ea.

Daca ne uitam la cel mai recent pictorial al sau, pentru revista Allure, am fi tentati sa o contrazicem. [Vezi aici pictorialul Allure]

Actrita mexicana, nominalizata la Oscar, in varsta de 44 de ani, care a fost cuprinsa de valul faimei americane dupa ce a aparut in Desperado, a mai adaugat: "Sanii mei nu sunt urati, apropo. Nu ma plang".

Imbracata in tinute Stella McCartney si Yves Saint Laurent, Hayek si-a aratat formele voluptoase care au facut-o sa-si adune atatia fani de-a lungul carierei. Silueta sa rubiconda a fost fructificata la maxim in fotografiile uimitoare realizata de catre fotograful Mario Testino, in numarul din septembrie al revistei Allure.

Salma a alaptat un copil flamand in Sierra Leone, unde promova o initiativa UNICEF de eradicare a tetanosului. "Daca ai lapte, ai lapte, si daca ei sunt flamanzi, sunt flamanzi", a declarat aceasta potrivit Allure. "Cred ca este un lucru minunat, deoarece perioada in care esti mama este cea mai propice pentru a te uni cu ceilalti si a-i intelege."
http://www.allure.com/celebrity-trends/cover-shoot/2011/salma-hayek#slide=2


Insa, potrivit Dailymail, actrita de origine mexicana, cu descendenta libaneza, din partea tatalui, si-a capatat increderea in sine si in sexualitatea sa abia dupa ce a trecut de 40 de ani. Salma marturiseste ca originile sale i-au atras de foarte multe ori insulte. "Eram necajita de copii pentru ca eram fie prea scunda, fie prea creola. Desi ai crede ca in Mexic acest aspect este normal, eu am fost mereu insultata", a mai adaugat actrita.

Insa lookul sau provocator a facut-o sa se integreze perfect la Hollywood pentru ca avea ceva unic. Actrita a pus si bazele unei noi linii de produse de infrumusetare, Nuance, lansata vara aceasta, care este un tribut pentru bunica sa, care a studiat pentru a deveni cosmetician si realiza potiuni pentru sotiile oficialilor si oamenilor importanti din stat.

"Bunica a inceput sa-mi intretina pielea de cand aveam 12 sau 13 ani. Nu m-am spalat niciodata cu sapun pe fata. Odata, ne-a ras in cap si a facut o pomada cu ou si alte remedii, insa acum frumusetea parului mei se datoreaza ei", marturiseste Salma.

Actrita este maritatata cu Francois-Henri Pinault, in varsta de 49 de ani, seful brandului de lux PPR, care are in subordonare Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga si altele. Impreuna au o fetita in varsta de 3 ani, Valentina.

Citeste si:
Noi game de îngrijire corporală potrivite pentru atmosfera festivă
Noi game de îngrijire...

Recent, in presa s-a aflat ca Pinault este tatal copilului in varsta de 4 ani al supermodelului Linda Evangelista, acesta trebuind sa-i plateasca cea mai mare pensie alimentara din lumea de la Hollywood 46,000 de dolari (28,000 de euro) pe luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.