Actrita mexicana Salma Hayek, care s-a mutat in Statele Unite ale Americii in 1991, a fost, pentru o scurta perioada de timp, imigrant ilegal in aceasta tara.

Actrita mexicana s-a mutat in Los Angeles in 1991, insa a avut statutul de imigrant ilegal pentru o scurta perioada de timp, relateaza MEDIAFAX.

In prezent, la 44 de ani, ea a declarat intr-un interviu, pentru editia spaniola a revistei V, ca a fost imigrant ilegal. Salma Hayek, care acum este cetatean american si are o fiica de trei ani, Valentina, impreuna cu sotul ei, Francois Henri-Pinault, a mai spus ca s-a confruntat cu rasismul la Hollywood cand a debutat.

"Am fost nevoita sa indur rasismul si discriminarea la Hollywood, cand am inceput. Nu eram potrivita pentru regizorii si producatorii americani, ca mexicana intr-un rol principal. Hollywood-ul a crescut cu siguranta si a inceput sa accepte actorii latini, insa pe atunci nici nu existam. Nu eram parte din nici o poveste", a spus ea,
potrivit contactmusic.com.

Ea a adaugat ca sunt 40 de milioane de mexicani in Statele Unite ale Americii si de aceea a fost ciudat ca acestia sa fie ignorati.

"Am avut onoarea sa fac parte din prima mica generatie de oameni care au rupt niste bariere. Dar nu am fost singura, Jennifer Lopez a facut parte din ea, Ricky Martin a avut un rol esential. A fost un grup de oameni minunati in momentul potrivit", a mai spus actrita.

Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseti de la Hollywood. Ea a fost nominalizata la Oscar pentru portretul pictoritei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Salma Hayek este producatorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urata din New York". Dupa nasterea fiicei sale a facut o pauza in cariera, dar a revenit pe platouri anul trecut, jucand in filmul "Cirque du Freak - The Vampire's Assistant" (2010).

Citeste si:
Parcagiii ilegali fac legea în București. Câți bani câștigă pe zi
Parcagiii ilegali fac legea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.