Cantaretul canadian Justin Bieber ocupa prima pozitie pe lista celor mai bogati adolescenti de la Hollywood, alcatuita in fiecare an de editorii revistei People.

Potrivit contactmusic.com, artistul canadian, un veritabil "idol" pentru adolescentii nord-americani, a obtinut in 2010 venituri de 53 de milioane de dolari.

Artistul canadian se bucura de un succes fulminant de cand s-a lansat, in anul 2009, iar averea lui nu a incetat sa creasca de atunci. Potrivit revistei People, tanarul cantaret ocupa prima pozitie pe aceasta lista gratie veniturilor aduse de filmul 3D "Never Say Never" - care prezinta concertele sale -, de linia lui de parfumuri si de vanzarile discurilor sale.

Miley Cyrus, starul din serialul "Hannah Montana", ocupa pozitia a doua in acest clasament, cu venituri de 48 de milioane de dolari, obtinute in urma concertelor incluse in recentul ei turneu mondial.

Nick Jonas, membru al trupei The Jonas Brothers si fostul iubit al cantaretei Miley Cyrus, se afla pe locul al treilea, cu venituri de 12,5 milioane de dolari.

Pe pozitiile urmatoare se situeaza copiii cuplului Will Smith-Jada Pinket Smith, Jaden si Willow, care au incasat fiecare circa 9 milioane de dolari in 2010. Ei sunt urmati de Taylor Lautner, unul dintre starurile din franciza "Amurg/ Twilight", cu 8,5 milioane de dolari, si de Selena Gomez, cu 5,5 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.