Vivienne Westwood, unul dintre cei mai celebri designeri din lume, a criticat machiajul si stilul de a se imbraca a ducesei de Cambridge.

Vivienne Westwood, in varsta de 70 de ani, a declarat ca Kate Middleton are un stil obisnuit si a criticat-o pentru ca isi contureaza ochii mult prea strident, scrie DailyMail.

"Are o problema cu machiajul ochilor. Conturul negru o face sa para dura. Ar trebui sa foloseasca mai putin creion negru sau chiar deloc”, a spus Vivienne, adaugand ca ducesa de Cambridge ar trebui sa fie o femeie extraordinara, indiferent de unde isi cumpara hainele, insa ea arata ca o femeie obisnuita.

Declaratiile acesteia vin dupa ce alti doi designeri de renume mondial au criticat-o pe Kate Middleton. Designerii olandezi Viktor & Rolf au declarat ca aceasta ar trebui sa poarte mai putin contur pentru ochi, ceea ce i-ar evidentia frumusetea naturala.

Atat la nunta, cat si in ziua in care si-a anuntat logodna cu printul William, Kate s-a machiat singura, demonstrand ca este foarte increzatoare cand vine vorba de rutina sa de infrumusetare.

Nici make-up artistul Rachel Wood, care a lucrat cu nume mari din showbiz, nu a scapat-o din ochi pe Kate si spune ca Vivienne Westwood are dreptate in cele spuse despre aceasta.



Se pare ca Ducesa de Cambridge urmeaza si ea obiceiul membrilor familiei regale de a purta de mai multe ori tinutele preferate.

Kate impresioneaza in rochii facute in Romania

Kate Middleton, mai stilata decat Michelle Obama


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.