Se pare ca Ducesa de Cambridge urmeaza si ea obiceiul membrilor familiei regale de a purta de mai multe ori tinutele preferate.

Kate a fost prezenta la o slujba religioasa tinuta cu ocazia zilei de nastere a Ducelui de Edinburgh, care a implinit pe 10 iunie 90 de ani.

Ducesa a fost imbracata in aceeasi haina albastra pe care a purtat-o in 2009 la nunta unui prieten apropiat de-ai printului William, Nicholas van Cutsem. Rochia a fost in schimb diferita si tinuta a fost accesorizata cu o pereche de pantofi crem LK Bennett si o geanta plic asortata, relateaza dailymail.co.uk.

Cu o zi inainte Kate a purtat la o nunta aceeasi rochie de matase, alb cu negru, pe a purtat-o la o petrecere alaturi de sora ei Pippa, in 2007. [Click aici pentru foto]

  • Michelle Obama, fan al brandurilor ieftine - intr-o rochie la reduceri, de 30 de dolari
Michelle Obama demonstreaza ca poti sa fii stilata si fara sa dai mii de euro pe un obiect vestimentar. Prima doamna a Americii a iesit in public intr-o rochie de la Gap, care se gaseste la reduceri la 29.99 de dolari. Si nu este singura femeie influenta din lume care se imbraca de la branduri populare: Kate Middleton s-a afisat prima oara dupa nunta regala intr-o rochita Zara, scrie Perfecte.ro.

Nu este pentru prima oara cand Michelle Obama se imbraca de la branduri ieftine. La un pranz in compania lui Nancy Reagan s-a imbracat intr-un tricou de 10 dolari si un pulover cu modele florale, de 25 de dolari, ambele de la Gap. Michelle Obama a preferat o tinuta ieftina si pentru aparitia in The Today Show, unde a purtat o rochie H&M, de 34.95 de dolari.

  • Sotia printului William, Kate Middleton este si ea fan al brandurilor populare. La prima aparitie dupa nunta regala, s-a afisat intr-o rochie Zara, de 70 de euro.

La intalnirea oficiala dintre cele doua doamne extrem de influente, criticii de moda au dat verdictul ca ducesa de Cambridge s-a prezentat mai bine decat Michelle Obama.

Catherine a ales sa mearga in continuare pe stilul clasic, dar totodata in tendinte, cu care a avut succes pana acum. Ea a purtat o rochie nude, in combinatie cu un clutch negru si cu o pereche de pantofi negri, simpli. A aratat senzational, parerea noastra, mai ales datorita bronzului perfect obtinut in "saptamana de miere". Michelle Obama, pe de alta parte, a purtat o tinuta mai colorata - o rochie albastra cu detalii florale, un bolero roz si o pereche de sandale gri. Din nefericire, rochia vaporoasa i-a cam dat batai de cap din cauza vantului de afara - prima doamna a Americii era cat pe ce sa ramana goala in fata fotografului.

Citeste si:
Prințul Harry și Meghan Markle după ce au aflat că prințesa de...
Prințul Harry și Meghan...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.