La intalnirea dintre cele doua, Kate a iesit triumfatorare cand a venit vorba de eleganta, insa acum sotia printului William a depasit-o pe Michelle Obama si la puterea pe care o are asupra vanzarilor tinutelor pe care le poarta.

De cand a anuntat logodna cu printul William, tot ceea ce poarta Kate se vinde in cateva minute, iar cel mai bun exemplu este rochia Reiss Shola, fabricata in Romania, scrie dailymail.co.uk.

Din momentul in care au fost publicate pozele cu Kate de la intalnirea cu Barack si Michelle Obama, producatorul de haine a inceput sa vanda rochiile, in valoare de 340 de dolari, la fiecare minut, iar traficul pe site-ul companiei a crescut cu 500% inainte ca acesta sa se blocheze.

Deoarece stocul de rochii a fost epuizat, versiuni ale acesteia s-au vandut pe eBay cu sume de pana la 1.000 de dolari, iar traficul pe site-ul companiei Reiss a ramas cu 200 la suta mai mare decat in mod normal.

Nebunia provocata de aceasta rochie aminteste de tinuta J Crew purtata de prima doamna a Americii la emisiunea "Tonight Show" in 2008.

Tinuta acesteia care costa 340 de dolari a fost vanduta in timp record, insa traficul pe site-ul ce o vindea a crescut cu numai 64%.

  • De asemenea, rochia purtata de Kate cand a anuntat logodna cu printul William sau cea purtata a doua zi dupa nunta s-au vandut tot intr-un timp record.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.