Actorul Arnold Schwarzenegger a respins cererea prin care sotia lui, Maria Shriver, solicita plata unei pensii alimentare dupa pronuntarea divortului

Documentele completate de starul hollywoodian, publicate de site-ul TMZ.com, arata faptul ca Bob Kaufman, avocatul fostului guvernator al statului California, nu a bifat rubricile destinate pensiei alimentare.


Potrivit aceleiasi surse, eroul francizei "Terminator", care a anuntat ca isi amana revenirea pe marile ecrane, in mai, dupa ce a marturisit ca este tatal unui copil conceput cu una dintre angajatele familiei Schwarzenegger, incearca sa obtina custodia comuna a celor doi fii pe care ii are cu actuala lui sotie - Patrick, in varsta de 17 ani, si Christopher, in varsta de 13 ani, relateaza MEDIAFAX.


Maria Shriver, in varsta de 55 de ani, nepoata a fostului presedinte american John F. Kennedy, a cerut divortul in urma cu trei saptamani, invocand "divergente ireconciliabile" cu sotul ei, pe care l-a cunoscut in 1977 si cu care s-a casatorit in 1986.



Fiind unul dintre cuplurile celebre din viata publica americana, dar cu o relatie pusa sub semnul intrebarii din cauza orientarilor lor politice - un republican puternic si o democrata convinsa -, cei doi au avut de suportat speculatii facute de-a lungul anilor privind presupuse relatii extraconjugale si comportament sexual nepotrivit asociate starului hollywoodian.

Actorul, care a renuntat la aceasta meserie in timpul mandatului sau de guvernator, anuntase recent ca isi va relua cariera.

Schwarzenegger a declarat, in luna februarie, ca se simte pregatit sa joace din nou in filme si a anuntat ca va participa la realizarea unui serial de televiziune si a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui porecla din lumea politica, "The Governator".

Citeste si:
Schwarzenegger, mesaj pentru Putin: Tu ai început acest război, tu...
VIDEO Arnold Schwarzenegger,...

In aprilie, o sursa a declarat pentru agentia de presa Reuters ca Arnold Schwarzenegger are toate sansele sa joace intr-un nou film din franciza "Terminator", in care isi va relua rolul care l-a facut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.