Jane Seymour, actrita care a interpretat-o pe Dr. Quinn din serialul omonim, a facut declaratia la CNN, ea spunand ca a auzit acest lucru de la prieteni si cunoscuti, invartindu-se in aceleasi cercuri la Malibu cu Schwartzeneggerii.

"Nu am fost nici pe departe surprinsa de despartirea lui Arnie de Maria Shriver. Si din cate stiu eu o sa apara o multime de informatii despre copiii lui din flori. Eu am auzit de doi", transmite Realitatea.net, citand CNN.com.

Canalul de televiziune american NBC a anuntat ca cel putin o femeie i-a abordat pe avocatii lui Schwartzenegger sa le ceara un test de paternitate, sustinand ca acesta este tatal copilului ei in varsta de 8 ani.

Celebrul actor si sotia lui, Maria Shriver, au anuntat ca divorteaza dupa ce aceasta a aflat ca Schwarzenegger a inselat-o cu o fosta menajera care a lucrat pentru ei, scrie 9AM.ro.

Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, a recunoscut ca a avut o aventura cu o fosta angajata, care a lucrat pentru familia lui timp de 20 de ani, si ca are un copil cu aceasta. Aventura actorului a avut loc in urma cu zece ani, insa acesta a pastrat totul secret pana a terminat mandatul de guvernator, relata news.com.au.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.