Celebrul actor si sotia lui, Maria Shriver, au anuntat ca divorteaza dupa ce aceasta a aflat ca Schwarzenegger a inselat-o cu o fosta menajera care a lucrat pentru ei.

Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, a recunoscut ca a avut o aventura cu o fosta angajata, care a lucrat pentru familia lui timp de 20 de ani, si ca are un copil cu aceasta. Aventura actorului a avut loc in urma cu zece ani, insa acesta a pastrat totul secret pana a terminat mandatul de guvernator, scrie news.com.au.

“Dupa ce am incheiat mandatul de guvernator, i-am spus sotiei mele despre acel eveniment care a avut loc in urma cu un deceniu. Inteleg si merit pe deplin aceste sentimente de furie si dezamagire din partea prietenilor si a familiei. Nu am nicio scuza si imi asum intreaga responsabilitate pentru raul pe care l-am facut. Mi-am cerut scuze fata de Maria, de copii si de intreaga familie. Imi pare rau cu adevarat
", a precizat intr-un copmunicat Arnold Schwarzenegger.

"Cer ca mass-media sa ii respecte pe sotia si copiii mei in aceasta perioada extrem de dificila. Eu merit atentia si criticile voastre, dar familia mea nu merita asta", a adaugat actorul, in varsta de 63 de ani.

Arnold Schwarzenegger a declarat ca si-a asumat inca de la inceput intreaga responsabilitate financiara pentru cresterea copilului, pe care continua sa o asigure si in prezent.

Cat despre mama copilului, aceasta a pastrat tacerea de-a lungul anilor si continua sa o faca si acum chiar daca editorii de la The Times au informat-o cu privire la declaratia actorului. Aceasta a spus ca la inceputul anului a renuntat din proprie initiativa la munca pe care o facea de mai bine de 20 de ani pentru familia Schwarzenegger.

Saptamana trecuta, Schwarzenegger si Shriver au declarat intr-un comunicat comun ca au decis sa divorteze "dupa multe ganduri, discutii si rugaciuni.

"Vom ramane in continuare parintii celor patru copii ai nostri. Ei reprezinta lumina si centrul vietilor noastre. Consideram ca despartirea noastra este o chestiune privata si nici noi, nici altcineva dintre prietenii sau rudele noastre nu vor face declaratii suplimentare pe aceasta tema”, au declarat cei doi soti.

Citeste si:
Schwarzenegger, mesaj pentru Putin: Tu ai început acest război, tu...
VIDEO Arnold Schwarzenegger,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.