Dupa 25 de ani de casnicie, celebrul actor a anuntat ca divorteaza de sotia lui Maria Shriver.

Anuntul a fost facut la patru luni dupe ce Schwarzenegger si-a parasit functia de guvernator al statului California, dupa doua mandate, scrie The Guardian.

"A fost o perioada extraordinara de tranzitie personala si profesionala pentru fiecare dintre noi. Dupa multe ganduri, discutii si rugaciuni am ajuns impreuna la aceasta decizie”
au declarat Schwarzenegger, in varsta de 63 de ani, si Shriver, in varsta de 55 de ani, intr-un comunicat comun.

  • Schwarzenegger si Shriver, care s-au cunoscut cu ocazia unui turneu de tenis in 1977 si s-au casatorit in 1986, nu au precizat daca vor initia procedura de divort.

"Vom ramane in continuare parintii celor patru copii ai nostri. Ei reprezinta lumina si centrul vietilor noastre. Consideram ca despartirea noastra este o chestiune privata si nici noi, nici altcineva dintre prietenii sau rudele noastre nu vor face declaratii suplimentare pe aceasta tema”
, au declarat cei doi soti.

In luna februarie, Schwarzenegger anunta ca se simte pregatit sa se intoarca pe marile ecrane si primul sau proiect va fi cea de-a 5-a parte din seria Terminator.

In plus, acesta a declarat ca va participa la realizarea unui serial de televiziune si a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui porecla din lumea politica, "The Governator".

Maria Shriver, scriitoare si fost jurnalist al postului NBC, colaboreaza cu numeroase organizatii si programe de voluntariat.

Mama ei a fost sora presedintelui american asasinat John F. Kennedy, iar tatal ei, Sargent Shriver, a fost candidatul Partidului Democrat la functia de vicepresedinte in anul 1972. Sargent Shriver a murit in luna ianuarie, la varsta de 95 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.