Carla Bruni-Sarkozy, sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, a confirmat in mod oficial ca este insarcinata, declarand ca sarcina ei este "neasteptata si nesperata".

Carla Bruni a refuzat in repetate ocazii sa comenteze zvonurile aparute in ultimele luni in presa internationala potrivit carora este insarcinata, chiar si atunci cand a fost fotografiata in mai multe ocazii purtand rochii ample, care ii mascau sarcina, informeaza contactmusic.com.

Dupa multe luni de speculatii si numeroase fotografii elocvente, prima doamna a Frantei a confirmat in mod oficial faptul ca asteapta primul ei copil cu presedintele francez, declarand pentru publicatia Nice-Matin ca sarcina ei este "neasteptata si nesperata".

Potrivit presei franceze, Carla Bruni este insarcinata in cinci luni, insa, atunci cand a fost intrebata despre sexul bebelusului, fostul model devenita actrita a declarat: "Nici macar eu nu cunosc acest lucru. Exista anumite lucruri care trebuie pastrate in secret".

In luna mai, tatal lui Nicolas Sarkozy a confirmat pentru revista germana Bild zvonul care circula de cateva saptamani bune in presa internationala potrivit caruia cuplul prezidential francez asteapta un copil. Cu aceasta ocazie, Pal Sarkozy, tatal presedintelui francez Nicolas Sarkozy, spunea ca si-ar dori ca bebelusul sa fie o fetita.

Tot in luna mai, Jacques Séguéla, un renumit specialist francez in comunicare si publicitate si, totodata, bun prieten al cuplului Sarkozy, a spus ca bebelusul pe care il asteapta Carla Bruni va fi un baietel.

Presa internationala - si in primul rand revista Closer - a publicat in aceste ultime saptamani numeroase articole referitoare la o posibila sarcina a primei doamne a Frantei. In urma cu cateva saptamani, presa internationala scria ca sotia presedintelui francez este insarcinata cu gemeni.

In varsta de 43 de ani, Carla Bruni, fost model, devenita apoi cantareata, are un fiu in varsta de 10 ani, al carui tata este profesorul de filosofie Raphaël Enthoven. La randul sau, Nicolas Sarkozy, in varsta de 56 de ani, are trei fii cu cele doua foste sotii ale sale.

Citeste si:
O fotografie a cuplului Sarkozy-Bruni, publicata de Paris Match,...
O fotografie a cuplului...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.