Pal Sarkozy, tatal presedintelui francez Nicolas Sarkozy, a confirmat pentru editia de marti a cotidianului german Bild faptul ca nora sa, Carla Bruni-Sarkozy, este insarcinata, informeaza AFP.

"Ma bucur de venirea pe lume a urmatorului meu nepot", a declarat Pal Sarkozy pentru Bild, unul din cele mai citite cotidiane din Europa. Nicolas Sarkozy si sotia lui "nu vor sa afle sexul bebelusului inainte de nastere, dar sunt sigur ca va fi o fetita si ca ea va fi la fel de frumoasa ca si Carla", a adaugat Pal Sarkozy.

Luni, invitata la postul de televiziune francez TF1, Carla Bruni-Sarkozy nici nu a confirmat, nici nu a dezmintit ca ar fi insarcinata, in momentul in care un jurnalist a tinut sa o "felicite", fara insa a preciza motivul pentru ii transmite acele felicitari, transmite MEDIAFAX.

Prima doamna a Frantei, care a devenit in ultimele saptamani subiectul a numeroase zvonuri referitoare la o presupusa sarcina, a fost invitata jurnalului televizat de la ora 13.00, pentru a vorbi despre activitatile pe care le desfasoara fundatia ei, care lupta contra analfabetismului.

La sfarsitul interviului, jurnalistul i-a spus: "Stiu ca detestati sa se vorbeasca despre viata dumneavoastra privata, dar vreau pur si simplu sa va felicit".

"Va felicit si eu", i-a raspuns, razand, sotia presedintelui francez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.