Presedintele francez Nicolas Sarkozy si sotia sa, Carla Bruni-Sarkozy, vor avea un baietel, a declarat Jacques Séguéla, un prieten apropiat al cuplului, citat de site-ul lesoir.be.

Intr-o conferinta de presa la care asista reporterul editiei belgiene a publicatiei Le Soir si la care au participat numerosi reprezentanti ai agentiilor de publicitate, in Malta, Jacques Séguéla, un renumit specialist francez in comunicare si publicitate, a spus ca bebelusul pe care il asteapta Carla Bruni va fi un baietel.

Potrivit spuselor lui Jacques Séguéla, cuplul Bruni-Sarkozy dorea sa aiba un copil inca de la inceputul relatiei, insa nu a reusit acest lucru in prima parte a mandatului prezidential al lui Nicolas Sarkozy.

Insa, atunci cand se asteptau mai putin, in opinia lui Jacques Séguéla, Carla Bruni a ramas insarcinata, la inceputul acestui an, scrie MEDIAFAX.


La inceputul saptamanii trecute, tatal lui Nicolas Sarkozy a confirmat pentru revista germana Bild zvonul care circula de cateva saptamani bune in presa internationala potrivit caruia cuplul prezidential francez asteapta un copil. Cu aceasta ocazie, Pal Sarkozy, tatal presedintelui francez Nicolas Sarkozy, spunea ca si-ar dori ca bebelusul sa fie o fetita, potrivit lesoir.be.

La randul ei, prima doamna a Frantei, invitata pe platourile jurnalului de stiri de la ora 13.00 difuzat de postul public TF1, nici nu a confirmat, nici nu a dezmintit ca ar fi insarcinata, in momentul in care un jurnalist a tinut sa o "felicite", fara insa a preciza motivul pentru ii transmite acele felicitari.

Intr-o carte publicata in 2009, Jacques Séguéla a povestit cu lux de amanunte maniera in care a avut loc prima intalnire dintre Carla Bruni si Nicolas Sarkozy. Séguéla a organizat la el acasa un dineu, in cursul caruia presedintele francez, proaspat divortat, a cunoscut-o pe cantareata si fostul top model, in toamna anului 2007.

Presa internationala - si in primul rand revista Closer - a publicat in aceste ultime saptamani numeroase articole referitoare la o posibila sarcina a primei doamne a Frantei. In urma cu doua saptamani, presa internationala scria ca sotia presedintelui francez este insarcinata cu gemeni.
Citeste si:
Sarkozy atrage atentia asupra unor noi posibile atacuri teroriste
Sarkozy atrage atentia asupra...

In varsta de 43 de ani, Carla Bruni, fost model, devenita apoi cantareata, are un fiu in varsta de 10 ani, al carui tata este profesorul de filosofie Raphaël Enthoven. La randul sau, Nicolas Sarkozy, in varsta de 56 de ani, are trei fii cu cele doua foste sotii ale sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.