Ian Halperin, celebrul jurnalist de investigatii, a facut cateva dezvaluiri socante despre sanatatea cantaretei Lady Gaga, spunand ca este o bomba cu ceas mergatoare.

Ian Halperin a dezvaluit in noua sa carte despre Lady Gaga, ca extravaganta cantareata este "blonava" si "obsedata", scrie radaronline.com.

"Cei care au lucrat cu ea in turneu mi-au spus ca Gaga abia daca se atinge de mancare timp de cateva saptamani in sir pentru a putea intra in costumele sale", a spus Halperin, care s-a documentat timp de 12 luni despre Gaga inainte sa se apuce sa scrie cartea.


Ian Halperin, cunoscut pentru cartea "Unmasked: The Final Years of Michael Jackson", care a fost lansata in 2009 si care a ajuns best-seller, a mai spus ca “Lady Gaga este bolnava si obsedata de greutatea sa corporala”.

“Un prieten mi-a spus ca Gaga se privea in oglinda ore in sir, analizand si criticand felul in care arata. Este o obsesie nesanatoasa”, a mai spus acesta.

In timp ce majoritatea oamenilor cred ca tinutele sale si machiajul extravagant fac parte dintr-un rol, Halperin spune ca exista un motiv mult ma sinistru in spatele acestui look.

"Virusul lupus o afecteaza mai rau decat lasa ea sa se vada", spune jurnalistul despre boala pe care chiar Gaga a recunoscut ca o are.

"O parte din motivul pentru care poarta peruci si machiaj este pentru ca parul ii cade si pentru ca fata ei este plina de pete rosii, ambele fiind efecte secundare ale bolii de care sufera", a mai sups Ian Halperin, care a adaugat ca problemele de sanatate si obsesia de a fi slaba nu sunt singurele probleme cu care se confrunta cantareata.

"A inceput sa consume droguri de la o varsta frageda. Prietenii ei sustin ca a consumat toate drogurile, de la cocaiana la heroina sau ecstasy. Gaga este metamorfozata in aceasta creatura numita Lady Gaga iar fata cunoscuta drept Stefi a disparut”
, a adaugat acesta.

Citeste si:
Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată de producătorul său când...
Lady Gaga a dezvăluit că a...


Printre cele mai controversate carti scrise de Ian Halperin este carte biografica despre Angelina Jolie si Brad Pitt in care dezvaluie ca Jennifer Aniston a pierdut doua sarcini pe vremea cand era casatorita cu Brad Pitt.

In cartea “The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie”, autorul mai sustine ca Angelina Jolie l-a inselat pe Brad Pitt cu controversata cantareata Lady Gaga.


De asemenea, Halperin a scris si o biografie neautorizata a celebrei Oprah Winfrey, in care scoate la lumina subiecte delicate din viata prezentatoarei de televiziune.


Halperin mai sustine si ca printesa Diana le-ar fi spus unor prieteni apropiati ca nu crede ca Harry este copilul printului Charles.
Citeste si:
Medicament produs de Asta Zeneca pentru bolnavii de lupus a fost...
Medicamentul produs de Asta...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.