Sotia actorului Orlando Bloom a dezvaluit ca nasterea naturala este mult mai dificila decat a lasat ea sa se vada.

Privita ca un fel de super femeie, mai ales dupa ce a reusit sa ajunga la greutatea ideala, la doar cateva saptamani de la nastere, Miranda Kerr a lasat garda jos si a dezvaluit ca, desi este o femeie puternica, in timpul travaliului a crezut ca o sa moara.

“Am crezut ca o sa mor si la un moment dat mi-am parasit trupul. Ma uitam de sus la mine - durerea era atat de intensa. Ma gandeam: «oare cum reusesc sa faca asta atatea femei?». Si imi spuneam ca daca alte femei au facut asta, am sa pot si eu! Eram determinata»”, a declarat supermodelul pentru revista InStyle, potrivit DailyMail.


Anterior, Miranda declarase ca travaliul sau a durat mai mult de o zi si a trecut cu brio prin el, fara niciun fel de medicamente.

Aceasta a mai povestit ca Orlando este un tata responsabil si ca isi impart atributiile in mod egal.

"Depinde cine are mainile libere. Cand nu muncesc nu avem dadaca. In unele nopti avem o femeie care vine sa ne ajute, insa acum Flynn doarme mai bine, asa ca asta nu se intampla foarte des. Daca trebuie sa plec o zi pentru a lucra, imi pun laptele in frigider si il las pe Orlando sa aiba grija de Flynn", a adaugat Miranda.

Intr-un interviu pentru "Conan", Miranda marturiseste ca in timpul sarcinii cu Flynn, "a practicat yoga, timp de 9 luni si a mancat cu adevarat sanatos, lucru pe care il continua si acum". Actrita mai adauga ca "lucreaza mult la corpul sau si a facut multe exercitii de rezistenta in timpul sarcinii, pentru a se mentine in forma". [Miranda Kerr s-a intors pe catwalk]

La doua luni de cand a devenit mamica, Miranda Kerr a defilat pepodiumul de la Saptamana Modei de la Paris. Vezi aici prima poza cu Miranda si Flynn.

Citeste si:
Actorul Orlando Bloom a mers în Moldova pentru a sprijini copiii...
Actorul Orlando Bloom a mers...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.