Modelul australian povesteste ca a avut un travaliu de 27 de ore, timp in care Orlando Bloom i-a stat alaturi: "Nu l-am lasat nici sa mearga la baie..a trebuit sa faca pipi intr-o sticla".

Sotia lui Orlando Bloom si fotomodel pentru Victoria's Secrets s-a oprit din alaptat si din viata sa tumultoasa de pe catwalk, pentru a oferi un interviu pentru "Conan". Aceasta a marturisit cum a reusit sa ajunga la formele de dinainte de nastere si cum a reusit sa intr intr-o rochie uimitoare, in care unele femei nici nu ar visa sa apara in public.

Miranda marturiseste ca in timpul sarcinii cu Flynn, "am practicat yoga, timp de 9 luni si am mancat cu adevarat sanatos, lucru pe care il continui si acum. Actrita mai adauga ca "lucreaza mult la corpul sau si a facut multe exercitii de rezistenta in timpul sarcinii, pentru a se mentine in forma".

Miranda a mai povestit ca travaliul sau a durat mai mult de ozi si a trecut cu brio prin el, fara niciun fel de medicamente. "Imi propusesem sa am o nastere naturala, insa apoi doctorii au hotarat sa o induca, din cauza unor complicatii. Totusi, si dupa 27 de ore de "chinuri ale facerii"", nu am acceptat nici macar un strop de medicamente, pentru ca asta era obsesia mea: fara medicamente. Si crede-ma bebelusul a avut 4.5 kg la nastere"

Daca va intrebati ce a facut Orlando in tot acest timp, Miranda a raspuns si la aceasta nelamurire: 'Mi-a stat alaturi, fiecare secunda din travaliu. Nici macar nu a mers la baie'.

Poate credeti ca este imposibil, insa actorul din "Stapanul Inelelor" a preferat sa urineze intr-o sticla decat sa-si lase sotia si odorul care urma sa se nasca singuri macar o secunda. Tatic model, nu-i asa?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.