Elton John si partenerul sau de viata, David Furnish, precum si actorul Orlando Bloom si sotia sa Miranda Kerr au devenit pentru prima oara parinti.

Primul care a venit pe lume este bebelusul lui Elton John, Zachary Jackson Levon Furnish-John, care a fost nascut de o mama surogat in prima zi de Craciun, intr-o clinica din California.


Sursa foto: usmagazine.com

Sir Elton John si producatorului canadian David Furnish au o relatie de al inceputul anilor ’90 si s-au casatorit civil in decembrie 2005. Cei doi au mai incercat sa devina parinti si anul trecut, cand au vrut sa adopte un copil orfan bolnav de SIDA originar din Ucraina, insa legislatia acestei tari nu le-a permis acest lucru.

Si Orlandoo Bloom este acum un tatic fericit dupa ce in urma cu aproximativ doua saptamani sotia lui, supermodelul Victoria's Secret, Miranda Kerr, a nascut un baietel, care a primit numele Flynn.


Sursa foto: usmagazine.com

Orlando Bloom, in varsta de 33 de ani, si australianca Miranda Kerr, 27 de ani, s-au casatorit in vara anului 2010, intr-o ceremonie privata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.