Extravaganta cantareata este acuzata ca a furat din banii pe care ii strangea pentru victimele cutremurului din Japonia.

Dupa cutremurul devastator din Japonia, Lady Gaga a realizat o serie de bratari, “We Pray For Japan", care au fost puse in vazare cu pretul de 5 dolari, insa vedeta a mai taxat cumparatorii si cu inca 3,99 de dolari pentru transport si alti 60 de centi pentru taxe.

Astfel, o firma de avocatura o da in judecata pe cantareata sustinand ca aceasta a crescut costurile bratarilor si apoi si-a bagat banii in buzunar.

In plus, acestia sustin ca Lady Gaga nu a spus niciodata cat din cei 5 dolari vor merge catre victimele din Japonia, scrie DailyMail.

"Vreau ca Lady Gaga sa raspunda pentru banii pe care i-a strans pentru ea, sustinand ca ii strangea pentru o cauza caritabila", a declarat Ari Kresch, avocatul care o da in judecata pe cantareata.

“Nu mi se pare corect ca o celebritate sa se foloseasca de statutul sau pentru a strange bani de la oameni sub un pretext fals”, a adaugat acesta.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.