Cantareata americana Lady Gaga se alatura tuturor tarilor ce s-au solidarizat in vederea intrajutorarii victimelor din Japonia. Afla ce a facut artista.

Astfel, cantareata a creat designul unei serii de bratari albe din cauciuc care vor fi comercializate cu scopul de a strange fonduri in beneficiul persoanelor afectate de devastatorul tsunami care a lovit Japonia, informeaza dailymail.co.uk.

  • Lady Gaga nu este la prima strangere de fonduri
In 2010, cantareata americana a strans peste o jumatate de milion de dolari in beneficiul persoanelor afectate de seismul din Haiti, donand contravaloarea unor produse promotionale si a biletelor vandute la concertele sale, reprezentand incasarile dintr-o zi obisnuita de lucru din viata artistei.

De aceasta data, Lady Gaga a postat pe Twitter un mesaj in care ii indeamna pe toti fanii ei sa stranga fonduri in beneficiul persoanelor afectate deseismul care a zguduit Japonia, vineri, urmat de un tsunami devastator.

Cantareata americana le-a cerut fanilor ei sa cumpere acele bratarile albe realizate in scopuri caritabile, al caror design a fost conceput chiar de Lady Gaga.

Bratarile albe din cauciuc vor putea fi cumparate incepand din 25 martie, iar pretul unei astfel de bratari este de 5 dolari americani. Toate incasarile obtinute vor fi donate unui fond de ajutorare a victimelor din Japonia.

Pe fiecare bratara din aceasta serie apare textul "Ne rugam pentru Japonia" - atat in limba engleza, cat si in limba japoneza -, dar si un simbol indragit de artista americana, renumita "monster claw" (gheara monstrului), un simbol pe care fanii il folosesc adeseori pentru a-si exprima dragostea pentru originala cantareata americana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.