Weston Cage, fiul celebrului actor Nicolas Cage, a fost internat intr-un spital de boli mintale, la doar sase saptamani dupa ce s-a casatorit.

Potrivit DailyMail, tanarul, in varsta de 20 de ani, a fost transportat cu o ambulanta la un institut medical de specialitate din Beverly Hills, unde a fost suspus unui tratament psihiatric, dupa ce afacut o criza de nervi.

Se pare ca Weston si-a pierdut cumpatul cand antrenorul lui de fitness i-a spus ca nu poate sa manance ceva din meniu. Anterior, se zvoneste ca ar fi avut o cearta de proportii si cu proaspata lui sotie, Nikki Williams.

  • Nebunia, boala grea sau de familie?

Nici celebrul Nicolas Cage nu este strain crizelor de nervi. In urma cu doua luni, actorul a fost arestat dupa ce si-a agresat sotia si si-a scapat fiul de 5 ani din brate.

Martorii spun ca in acea seara actorul, care se afla in stare de ebrietate, si-a agresat soria, tipand la ea si strangand-o de brat, dupa care a lovit mai multe masini din jur si a incercat sa se urce cu forta intr-un taxi.

Actorul a fost arestat sub acuzatiile de violenta domestica, tulburarea linistii publice si stare de ebrietate in loc public, insa a fost eliberat dupa ce a platit o cautiune de 11.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.