Actorul ar putea fi acuzat de abuz si neglijenta asupra propriului copil dupa ce si-a scapat fiul de 5 ani din brate, aflandu-se in stare de ebrietate.

Nicolas Cage a fost chestionat de un specialist in abuzuri asupra minorilor, dupa ce acesta l-a scapat din brate pe fiul sau, in aceeasi seara in care starul a fost arestat pentru violenta domestica, relateaza DailyMail.

Pe 15 aprilie, starul a afost arestat de politia din New Orleans dupa o cearta cu sotia. Potrivit autoritatilor, Cage se afla in stare de ebrietate, actorul fiind cunoscut pentru problemele cu alcoolul.

Martorii spun ca in acea seara actorul si-a agresat soria, tipand la ea si strangand-o de brat, dupa care a lovit mai multe masini din jur si a incercat sa se urce cu forta intr-un taxi.

Actorul a fost arestat sub acuzatiile de violenta domestica, tulburarea linistii publice si stare de ebrietate in loc public, insa a fost eliberat dupa ce a platit o cautiune de 11.000 de dolari.

De-a lungul carierei, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme. A castigat un Oscar cu "Leaving Las Vegas" si distinctia Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes pentru "Suflet salbatic" (1990).

Anul trecut, actorul a filmat in Romania pentru noul sau film "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care va fi lansat in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.