Nicolas Cage a fost arestat vineri seara, in cartierul francez din New Orleans, dupa ce actorul, aflat in stare de ebrietate, a inceput sa se certe cu sotia sa in fata unei case, despre care credea ca este cea pe care o inchiriase.

Informatiile au fost facute publice intr-un comunicat al politiei americane, emis sambata, informeaza accesshollywood.com.

Politia a declarat ca cei doi se aflau in fata unei case despre care Cage spunea ca a inchiriat-o. Sotia lui l-a contrazis, iar Cage a prins-o de brat, dupa care actorul a inceput sa loveasca masinile din jur si a incercat sa se urce intr-un taxi. Un politist a vazut ca actorul este beat si i-a spus sa coboare din taxi, dupa care Cage a inceput sa tipe la acesta.

Actorul a fost arestat sub acuzatiile de violenta domestica, tulburarea linistii publice si stare de ebrietate in loc public. Sambata dupa amiaza, actorul se afla in inchisoarea Orleans Parish, iar un judecator stabilise cautiunea la 11.000 de dolari, potrivit MEDIAFAX. Purtatorii de cuvant ai starului nu au putut fi deocamdata contactati. Cage merge frecvent in New Orleans, unde detine o locuinta si unde a filmat diverse pelicule in trecut.


In ciuda faptului ca este unul dintre starurile cele mai mari de la Hollywood, Nicolas Cage a avut in ultima vreme multe probleme financiare. Astfel, in aprilie 2009, actorul a anuntat ca a vandut un castel pe care il detinea in Germania pentru ca "nu si-l mai putea permite" din cauza crizei economice .

Totodata, la sfarsitul lui 2009, Cage si-a vandut doua dintre casele lui, aflate in New Orleans, pentru a-si plati o parte din datorii. De asemenea, la sfarsitul lui 2009, Cage figura cu datorii la Fiscul american in valoare de peste 6 milioane de dolari. In ianuarie 2010, o vila pe care o detinea in Las Vegas a fost vanduta cu 5 milioane de dolari, pentru acoperirea unor datorii.

In noiembrie anul trecut, Cage a fost somat sa plateasca suma de 2.511.605,74 de dolari unei banci de stat din Nevada, banii reprezentand atat un imprumut, cat si taxe neplatite si comision pentru avocati, dupa ce si-a recuperat o locuinta vanduta la licitatie cu un an inainte.

Citeste si:
Proiect de lege: Locuințe sociale pentru victimele violenței...
Proiect de lege: Locuințe...

In cei 20 de ani de cariera, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numara "Parasind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, si "Suflet salbatic" (1990), in regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Anul trecut, actorul a filmat in Romania pentru noul sau film "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care va fi lansat in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.