Nicolas Cage are probleme cu banii si trebuie sa plateasca peste 2 milioane de dolari catre Banca de Stat din Nevada.

Actorul in varsta de 46 de ani datoreaza suma de 2.511.605,74 dolari dintr-un imprumut, la care se adauga taxe neplatite, costurile legate de avocati si de ipotecarea casei sale din Las Vegas de anul trecut, scrie AGERPRES.

Resedinta din Las Vegas a starului a fost ipotecata si revanduta de banca pentru a recupera banii pierduti din imprumutul pe care Cage nu l-a onorat. Casa a fost vanduta de banca in pierdere cu 3,5 milioane de dolari.

Conform unei hotarari a Curtii Superioare de Justitie din Los Angeles, Cage va fi obligat sa restituie diferenta de bani catre banca si va trebui sa plateasca si o dobanda de 5,5% pana la achitarea completa a sumei.

Imprumutul este in valoare de 2.300.145, 24 de dolari, 106.811,49 de dolari reprezinta taxele neplatite, 35.213,90 de dolari - amenda pentru inchiderea proprietatii, iar 24.722,72 de dolari, comisionul pentru avocati, in timp ce taxele legale sunt de 9.915, 22 de dolari, relateaza MEDIAFAX.


Problemele financiare ale actorului au iesit la lumina spre sfarsitul anului trecut, cand s-a aflat ca starul a fost nevoit sa-si vanda mai multe proprietati pentru ca nu a putut plati catre stat taxe in valoare de cateva milioane de dolari.


Plangerea depusa de Nicolas Cage impotriva fostului sau manager Samuel J. Levin, pe care il acuza ca l-a ruinat, a fost respinsa de instanta, fiind considerata neintemeiata.

In octombrie 2009, actorul american Nicolas Cage i-a intentat proces fostului sau manager, pe care l-a acuzat ca l-a ruinat si caruia i-a cerut daune in valoare de 20 de milioane de dolari.


Nicolas Cage incepe filmarile in Romania, pe 1 noiembrie, pentru filmul "Ghost Rider 2". Potrivit reprezentantilor Castel Film, in prima faza, filmarile vor avea loc in judetul Sibiu.
Citeste si:
10+ despartiri la care nu ne-am fi asteptat in 2019
"Si au trait fericiti pana la...


Nicolas Cage va fi, de asemenea, oaspete de onoare la cea de-a sasea editie a Balului de Caritate de Halloween, care are loc la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, pe 30 octombrie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.