Plangerea depusa de Nicolas Cage impotriva fostului sau manager Samuel J. Levin, pe care il acuza ca l-a ruinat, a fost respinsa de instanta, fiind considerata neintemeiata.

Totodata, justitia americana a decis sa respinga o plangere depusa de Samuel J. Levin impotriva actorului Nicolas Cage, relateaza MEDIAFAX.

In octombrie 2009, actorul american Nicolas Cage i-a intentat proces fostului sau manager, pe care l-a acuzat ca l-a ruinat si caruia i-a cerut daune in valoare de 20 de milioane de dolari.

La randul lui, Levin l-a dat in judecata pe actor pentru neplata unor onorarii, acuzandu-l pe Cage ca nu i-a ascultat sfaturile in materie de investitii financiare.

  • Nicolas Cage se afla intr-o situatie financiara dificila

Astfel, in aprilie anul trecut, actorul a anuntat ca a vandut un castel pe care il detinea in Germania pentru ca "nu si-l mai putea permite" din cauza crizei economice.

Nicolas Cage, lovit de criza

Totodata, la sfarsitul anului trecut, Cage si-a vandut doua dintre casele lui, aflate in New Orleans (SUA), pentru a-si plati o parte din datorii. De asemenea, la sfarsitul anului trecut, Cage figura cu datorii la Fiscul american in valoare de peste 6 milioane de dolari. In ianuarie anul acesta, o vila pe care o detinea in Las Vegas a fost vanduta cu 5 milioane de dolari.

Potrivit unor informatii recente, actorul american Nicolas Cage va filma continuarea filmului "Ghost Rider" in Romania. Filmul "Ghost Rider", lansat in 2007, a avut incasari de 228,7 milioane de dolari. Pentru rolul din acest film, Nicolas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur, pentru cea mai proasta prestatie actoriceasca a anului.

  • In cei peste 20 de ani de cariera, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numara "Parasind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, si "Suflet salbatic" (1990), in regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Cel mai recent film al lui Nicolas Cage, "Ucenicul vrajitor/ The Sorcerer's Apprentice", a avut premiera in Romania pe 30 iulie.

Pe numele sau real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul sau unchi, regizorul Francis Ford Coppola.
Citeste si:
10+ despartiri la care nu ne-am fi asteptat in 2019
"Si au trait fericiti pana la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.