Vedeta are iar probleme cu legea si momentan se afla in arest la domiciliu si trebuie sa munceasca si in folosul comunitatii ... la morga.

Lindsay Lohan, care a fost gasita vinovata de furtul unui colier in valoare de 2.500 de dolari, a fost condamnata la 120 de zile de inchisoare si 480 de ore de munca in folosul comunitatii, scrie femalefirst.co.uk.

Daca judecatorula fost indulgent cu ea, fiind de acord ca aceasta sa sa stea in arest la domiciliu pana la sfarsitul lui iunie, vedeta nu a scapat de munca in folosul comunitatii si trebuie sa petreaca ore bune atat la un adapost pentru femei din Los Angeles, dar si la o morga.


Nici dupa acest episod, vedeta nu s-a cumintit si in octombrie 2010 a fost din nou la un pas de a ajunge dupa gratii, insa un judecator a decis ca actrita sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare pana in luna ianuarie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.