Amy Winehouse s-a internat din nou intr-o clinica de dezintoxicare, la doar cateva luni dupa ce presa britanica a publicat o serie de articole in care se afirma cu tarie ca turbulenta artista a reusit sa-si invinga dependenta de droguri si alcool.

Amy Winehouse, care a cantat despre dependenta ei de alcool in piesa "Rehab", un mare hit al anului 2006, s-a internat in clinica de dezintoxicare The Priory din Londra, deoarece vrea sa-si puna din nou ordine in viata, informeaza contactmusic.com.

"Amy a inceput un program de tratament la clinica The Priory", a declarat agentul de presa al cantaretei britanice pentru tabloidul The Sun.

Un veritabil simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, inca de la inceputul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regatul Unit. Vocea ei exceptionala, muzica unica, dar si scandalurile provocate in viata personala au tinut zile in sir primele pagini ale ziarelor de scandal.

De altfel, in ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decat pentru muzica sa. Cantareata cu o voce exceptionala este cunoscuta pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinta de automutilare, anorexie si bulimie. Amy Winehouse a efectuat cateva cure scurte de dezintoxicare, iar in ultima vreme, parea ca si-a facut ordine in viata personala, dupa o vacanta prelungita pe insula St. Lucia in 2009. [Este pregatita Amy Winehouse sa devina mamica?]


Fanii si criticii laolalta ii aclama farmecul necizelat, umorul incisiv si combinatia unica de jazz si soul care-i caracterizeaza muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice este talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care o scrie este, fara exceptie, profund personala, de o candoare brutala.

Producatorul american Quincy Jones a declarat ca Amy Winehouse este atat de talentata incat "vine de pe alta planeta", sustinand ca este onorat de faptul ca artista britanica canta pe albumul sau de cover-uri intitulat "Q: Soul Bossa Nostra".

Cel mai recent album al lui Amy Winehouse, intitulat "Back To Black", lansat in 2006, a fost vandut in peste 10 milioane de copii si premiat cu cinci Grammy.

Amy Winehouse va sustine in aceasta vara un turneu european, care va debuta cu un concert la Belgrad, pe 18 iunie, si se va incheia cu un show in Romania, pe 15 august. Artista britanica va canta in tara noastra pe Stadionul "Iolanda Balas" din Bucuresti.


AMY_WINEHOUSE Rehab de AmyWinehouse


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.