Biletele la concertul pe care Amy Winehouse il va sustine pe 15 august la Bucuresti, pe stadionul "Iolanda Balas Soter", se vor pune in vanzare marti, primele 1.000 de tichete avand o reducere de 20%, in perioada 26 - 29 aprilie.

Cumparatorii au la dispozitie doar patru zile (26 - 29 aprilie) pentru a beneficia de primele 1.000 bilete cu 20% reducere.

Acestia pot alege dintre urmatoarele categorii de tichete de acces:

Gazon B (in picioare) - 104 lei, Gazon A (in picioare) - 144 lei, Golden Ring (in picioare) - 216 lei sau Premium (Tribuna 3, 4, 5, cu locuri, pachetul include si o bautura gratuita) - 280 lei. Biletele la categoria VIP (Tribuna 1, 2 cu locuri) - 600 lei - nu beneficiaza de discount de pret si includ acces in zona VIP de pe gazon, bauturi gratuite de la barul VIP si ecuson VIP.

Din 30 aprilie, aceleasi bilete vor fi disponibile la pret intreg: Gazon B - 130 lei, Gazon A - 180 lei, Golden Ring - 270 lei, Premium - 350 lei sau VIP - 600 lei in reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului eventim.ro . Atat in perioada de pre-sale, cat si dupa, biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, prin Card Avantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.



Turneul Amy Winehouse din aceasta vara include deja opt locatii din Europa si debuteaza pe 18 iunie la Belgrad. Celebra cantareata va traversa Turcia, Grecia, Spania, Elvetia, Italia si Ungaria inainte de a ajunge la Bucuresti, pe 15 august
.

Un veritabil simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, inca de la inceputul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regat. Vocea ei exceptionala, muzica unica, dar si scandalurile provocate in viata personala au tinut zile in sir primele pagini ale ziarelor de scandal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.