Tocmai cand parea ca s-a recuperat, artista a reusit s-o dea din nou in bara, in timpul unui show live in Brazilia. Afla cum s-a facut Amy de ras, de data aceasta!

Cantareata s-a urcat pe scena imbracata sumar, cu o rochie scurta, aratandu-si lenjeria intima in mod repetat. Amy a uitat versurile cantecelor si s-a comportat ca si cum ar fi fost beata.

In timpul unei melodii, Amy Winehouse a incercat sa faca o pirueta, pe care insa a ratat-o. Artista a cazut pe scena, fiind ajutata imediat sa se ridice de un membru al trupei sale. Amy nu a parut deloc deranjata de incident, cantareata izbucnind in ras, scrie heraldsun.com.au.

Cantareata in varsta de 27 de ani, care facea ravagii in 2006, odata cu lansarea albumul Back To Black, nu a mai cantat live, alaturi de o formatie, din 2008, din cauza unei perioade indelungate petrecuta prin clinicile de recuperare, incercand sa scape de dependenta de droguri si alcool.


Amy Winehouse a fost platita cu un milion de lire sterline (1,18 milioane de euro) pentru a sustine un concert de doua ore la Moscova, la invitatia unui om de afaceri din Rusia, a carui identitate nu a fost dezvaluita, potrivit 9AM.

Acesta a fost primul concert din ultimii doi ani pe care cantareata britanica, a reusit sa il duca cu bine pana la capat. Performanta ei de pe scena a fost considerata "fantastica", potrivit unor surse moscovite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.