LifeStar 27 Mai 2011 23:05
Monica Columbeanu ii propune sotului sau un acord privind custodia fiicei lor, ca urmare a unei solicitari facuta de omului de afaceri Irinel Columbeanu prin care cerea ca sotia sa sa fie de acord ca Irina sa poata sta temporar la Izvorani, potrivit avocatilor Ionut Dojana si Tripona Murgu.

"Acest demers nu reprezinta o renuntare la obligatia Monicai Columbeanu de crestere si educare a Irinei, ci un beneficiu pentru cresterea normala si armonioasa a fetitei", precizeaza avocatii acesteia, potrivit MEDIAFAX.

In urma unei solicitari transmisa personal de Irinel Columbeanu, in prezenta avocatilor acestuia imediat dupa amanarea judecatorii cererii de reincredintare a Irinei de catre Judecatoria Buftea, din 23 mai 2011, Monica este rugata sa fie de acord ca fiica lor sa poata sta temporar la Izvorani.

Astfel, avocatii Ionut Dojana si Tripona Murgu au inaintat "o propunere concreta si conditionata prin care fetita sa poata sta temporar si ca tatal acesteia", ratiunea demersului fiind dorinta Monicai Columbeanu ca sotul acesteia sa faca parte in mod activ din viata acesteia mai ales ca de peste zece zile el nu si-a mai vizitat fiica. [VIDEO] Conflictul Columbenilor, in Parlament: "Irinel o sa ma omoare"

"Conditiile esentiale ale acestei propuneri sunt:

1. Irina trebuie sa-si continue programul educativ la aceeasi gradinita;
2 Monica nu renunta la custodia judecatoreasca, aceasta putand intrerupe oricand executarea acestuia acord;
3. viata privata a Irinei va fi protejata contra expunerii publice;
4. Monica nu va fi denigrata direct sau indirect de catre tatal sau bunicul Irinei pe toata aceasta perioada, nici in prezenta minorei si nici in vreun mediu sau spatiu public. Pe durata conventiei de custodie comuna Irinel Columbeanu va suspenda judecarea procesului de reincredintare a Irinei si se va abtine de la formularea altor cereri civile in instanta"
, arata avocatii.

Gestul Monicai este facut din dragoste pentru Irina, afirma avocatii Dojana si Murgu.

Urmatorul termen de judecare a cererii lui Irinel Columbeanu de a-i fi reincredintaa minora are termen in 6 iunie, termen pana la care instanta le-a cerut sotilor sa cada la un acord.

Citeste si:
Tatăl unui băiat decedat la Colectiv: „Nu mă bucur de pedepse”
Tatăl unui băiat decedat la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.