Sotii Irinel si Monica Columbeanu vor fi audiati saptamana viitoare, marti, la Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, impreuna cu sefii Directiei pentru Protectia Copilului.

Cel care s-a autosesizat este deputatul Nicolae Paun, care s-a declarat consternat de cat de des apare Monica in presa pe seama Irinei. Deputatul crede ca aceasta e o experienta traumatizanta pentru fetita. De asemenea, e de parere ca tatal poate oferi conditii mai bune, potrivit site-ului Sitirleprotv.ro.

In orice caz, finalitatea practica nu exista, pentru ca aceasta comisie nu poate schimba decizia instantelor de judecata. Poate, eventual, sa faca recomandari autoritatilor administrative.

Intre timp, pentru prima oara de la inceperea divortului si a razboiului pentru micuta Irina, Monica Columbeanu a decis sa rupa tacerea printr-o scrisoare adresata presei. In ea explica de ce a fost nevoita sa plece de langa fiica sa si sa o lase in grija matusii Ramona Gabor. In plus, Monica arata ca se teme de Irinel, care ar putea "sa o omoare".


Omul de afaceri Irinel Columbeanu a mers, miercuri, si la Palatul Victoria, pentru a depune la Registratura Guvernului un document prin care solicita ajutorul premierului Emil Boc in cazul fiicei sale, Irina.

Directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Ilfov, Adrian Dumitrescu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX ca specialistii au constatat ca nu sunt intrunite conditiile pentru decaderea Monicai Columbeanu din drepturile parintesti. [VIDEO] Moni nu poate fi decazuta din drepturile parintesti]

Directia a finalizat raportul privind evaluarea Irinei Columbeanu, care a urmarit sa stabileasca relatia acesteia cu mama sa.

Irinel Columbeanu a cerut decaderea din drepturile parintesti a Monicai pe motiv ca aceasta si-ar fi agresat fiica.

Citeste si:
Tabloidele la control!
Tabloidele la control!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.